Bäst service

Såhär fungerar Offertum

Offertums tjänst är snabb, smidig och helt kostnadsfri. Allt ni behöver göra är att fylla i formuläret och svara på ett fåtal frågor om er verksamhets behov, inom 24 timmar får ni upp till tre offerter.

1. Kravspecifikation

Vi kontrollerar er kravspecifikation och matchar den med tjänsteleverantörer.​

2. Bästa Avtalet

Offertum förhandlar fram det bästa möjliga avtalet med våra partners.​

3. Specialanpassad offert

Ni blir presenterade de bästa alternativen utifrån er kravspecifikation.​

image
Efter ansökan

Service på riktigt

Inom 24 timmar blir ni kontaktade av de företag som är intresserade av att offerera er. Ni kan sedan enkelt jämföra de olika tjänsterna och välja den lämpligaste.

Ni förbinder er aldrig till att välja något av företagen som ni kommer i kontakt med genom Offertum.

  • 1. Invänta Offerter
  • 2. Jämför anbuden
  • 3. Välj det optimala avtalet
Kom igång idag

Er verksamhet kan spara tid och pengar

Förhandling

Kostnad

Tidsbesparing

Kontakta oss gärna

Har ni ytterligare frågor?

Här hittar ni svar på de vanligaste frågorna som vi får. Hittar ni inte svaret på det ni söker här nedan är ni alltid välkomna att kontakta Kundservice.

Ni beskriver vad ni behöver hjälp med t.ex. företagsabonnemang, webbutveckling eller försäkringar och skickar in er förfrågan som matchas med företag verksamma i den bransch och kommun ni söker. Ni blir sedan kontaktad av upp till fem företag som är intresserade av att offerera er tjänsten och ni väljer sedan själv vem ni vill teckna avtal med.

Ju mer information ni lämnar om företagets behov desto större chans är det att ni får fler och bättre offerter. Tänk på att få med all information i beskrivningen och utelämna inga detaljer som kan vara bra för företagen att känna till.

Era uppgifter syns bara när ett företag besvarat er förfrågan och publiceras aldrig offentligt. Max fem företag kan besvara er förfrågan och först då får de tillgång till era uppgifter. Ni blir kontaktade via telefon, e-post eller via ert Offertum-konto som skapas automatiskt när ni gör er förfrågan.

Vi läser alltid genom alla förfrågningar och arbetar effektivt för att ni snabbt ska få hjälp. När vi mottagit er förfrågan matchas den med företag verksamma i den bransch och kommun ni söker. Vanligtvis blir ni kontaktade av intresserade företag inom 24 timmar från det att du gjort din förfrågan.

Ni förbinder er aldrig till att välja något av företagen ni kommer i kontakt med via Offertum, men tänk på att företagen lägger tid och engagemang genom att skriva en offert. Så glöm inte bort att meddela ifall ni valde att skriva avtal med något annat företag, det är alltid väldigt uppskattat.

Ytterligare Frågor

    Senaste Artiklarna

    Håll dig uppdaterad